Be the change you want to see in the world (mahatma Gandhi)

Al enige tijd volg ik diverse mensen en luister naar hun webinars en gratis trainingen. De onderwerpen variëren zoals ondernemerschap, hooggevoeligheid, baanbrekend coachen, hypnose, familieopstellingen en liefdevol leiderschap. Soms leer ik iets nieuws. Soms is de informatie bij mij al bekend, maar toch altijd leuk om nog eens aan herinnerd te worden en zaken weer op een rijtje te krijgen. Stuk voor stuk hebben ze aantrekkelijke aanbiedingen.

De aanbiedingen heb ik tot op heden kunnen weerstaan. Wel probeer ik zoveel mogelijk de tips serieus te nemen. Zo ook Erik Verhagen. Zijn verhaal spreekt me aan. Hij stelt dat je je zielsmissie moet vinden en leven. Door met het talentenspel te werken, had ik dat zelf ook al ondervonden en ben het dus van harte met hem eens. Hij verweeft marketingkennis in zijn coaching. Door mijn master aan het TIAS, management van Ondernemingen, ken ik de theorie ook. De praktijk is voor mij echter anders, want als je ZZP-er bent, moet het echt over jou gaan. Mensen kiezen dan niet voor je onderneming, maar voor jou. Dat betekent dat je kleur moet bekennen. Je moet laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dat is soms lastig voor  mij omdat ik eigenlijk best wel introvert ben. Toch weet ik dat ik dit moet doen omdat anderen nooit zullen weten dat ik ook beschikbaar was.

Mijn levensmissie of ook wel zielsmissie genoemd heb ik gevonden met door het Talentenspel. Erik is van mening dat je hem vindt door jouw verhaal op te schrijven. Want jouw verhaal is uniek. Door jouw eigen energiewoorden te gebruiken kun je, vervolgens je ideale klant vinden. Mijn ideale klant lijkt op mij, is zijn stelling. Dat heeft me aan het denken gezet.

Hoe ziet mijn ideale klant er dan uit? Ach, laat ik het eens proberen:

  • Het doet je pijn als je ziet dat mensen elkaar pijn doen. Je denkt: Dit kan anders! Waarom doen mensen dit? Zelfs mensen die van elkaar houden!? Dat is niet nodig. Het kan anders!
  • Je bent bang dat je het misschien wel verkeerd ziet, want velen begrijpen je niet, vinden je naïef, misschien zelfs wel dom. En toch blijf je het zien zoals je het ziet.  Je begint te twijfelen, maar eigenlijk kun je niet anders dan jezelf zijn.
  • Je verlangt naar een wereld waar het anders is. Waar mensen minder hard zijn voor elkaar. Meer begripvol, meer ruimte geven aan elkaar om anders te zijn. Een wereld waar meer liefde is.
  • Je hebt de behoefte om een wezenlijke bijdrage te leven aan een betere wereld. Je wilt wat doen, maar je durft eigenlijk niet. Of toch wel?

Herken je dit? Dan ben jij mijn ideale klant. Bel me dan alsjeblieft voor een gratis kennismaking en doe ik je een goed aanbod, want ik wil je heel graag begeleiden. Waarom? Omdat het mij pijn doet als ik zie dat iemand niet gelukkig is. Als ik zie dat iemand vast zit in een situatie waarin hij of zij zijn levensmissie niet kan leven. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een jouw geluk en daarmee een prettigere wereld.

Het is mijn missie om jou op liefdevolle wijze (weer) in beweging te krijgen zodat je durft te doen waarvoor jij hier op de wereld bent. Ik wil graag het heilige vuur van jouw passie, inspiratie en liefde aanwakkeren. Het leven is lichter als je doet wat bij je past. Als je jouw ware authentieke pad volgt, zullen de stoplichten weer op groen springen als jij er aankomt. Zolang ze allemaal op rood springen zodra jij aankomt, mag je er van uitgaan dat je niet op de goede weg zit.