met het Talentenspel

Heb je het gevoel dat het leven je meer te bieden heeft? Dan is het Talentenspel waarschijnlijk iets voor jou. Het kan je helpen bij het maken van keuzes in je leven, je loopbaan en bij koersveranderingen. Ontdek je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven,

Het Talentenspel is een speelse manier om je echte authentieke talenten beter te leren kennen en gebruiken. 

TalentWijs biedt het Talentenspel voor individuele talentencoaching, maar het kan ook worden ingezet bij talentontwikkeling, organisatieontwikkeling en teambuilding. Ontdek je eigen talenten en die van je collega’s waardoor er effectief gebruik gemaakt kan worden van de talenten binnen één team. Resultaat: betere samenwerking, prettiger werksfeer en een organisatie die beter functioneert.

Missie van het Talentenspel
In deze overgangstijd van versnellend bewustzijn zoveel mogelijk mensen helpen hun authentieke plek in te nemen en zo hun bezieling en dienstbaarheid te vinden.
Het Talentenspel is een middel om de veelal onbewuste blauwdruk van de ziel bewust te maken, zodat ieder zijn leven daarnaar kan inrichten en gelukkig kan zijn. De verwachting is dat mensen die aldus hun missie leven, een inspiratiebron voor anderen zullen zijn.

Het Talentenspel biedt de mogelijkheid voor een diepgaande transformatie in korte tijd. Het lijkt misschien slechts een spelletje, maar dat is het niet.

Het Talentenspel gaat zo diep als jij aankan, want je maakt gebruik van jouw eigen wijsheid. Het Talentenspel helpt om hiermee contact te maken omdat het gebruik maakt van archetypische beelden.

Traject met het Talentenspel 

Voor het talentenspel geldt een speciale aanbiedingsprijs van 849 euro voor 10 uur. Dit traject geeft je voldoende tijd om met de eerste twee borden van het Talentenspel je talenten en je levensmissie te leren kennen.  Dit traject biedt tevens inzicht in de samenhang van je talenten en hoe je ze optimaal inzet voor jezelf, je relaties en de wereld; Het levert je vreugde over je innerlijke rijkdom en enthousiasme om je unieke plek in te nemen in het grote geheel. Deze inzichten worden effectief in de concrete vertaling naar het dagelijks leven. De rode draad in je leven wordt zichtbaar en met de kennis van je eigen innerlijke rijkdom wordt het gemakkelijker om beslissingen te nemen zoals welke baan past bij mij en wat is mijn bijdrage aan de wereld. 

contact via mail of telefoon
Mail voor nadere informatie naar info@talentwijs.com

Talentencoach

Miranda van der Endt is erkend talentencoach en organiseert regelmatig workshops met het talentenspel. Voor jongeren is er Jong Talent waarover je meer informatie hier kan vinden.

Neem gerust contact met me op voor nadere informatie of kijk op deze pagina voor andere coachingsmogelijkheden: Loopbaan- en talentencoaching