Miranda van der Endt, eigenaar TalentWijs

TalentWijs is opgericht door Miranda van der Endt. Miranda is psycholoog en is na haar studie psychologie blijven leren. In 2004 heeft ze de post doctorale opleiding to master van Management en Organisatie van ondernemingen behaald bij het TIAS. Na 12 jaar in de GGZ te hebben gewerkt heeft ze zich vervolgens verder gespecialiseerd met behulp van een post-HBO opleiding tot Loopbaanadviseur en is ze opgeleid door Willem Glaudemans tot Talentencoach. Bovendien heeft ze daarbovenop nog diverse opleidingen gedaan op het gebied van hypnotherapy en heeft ze zich als alternatief hulpverlener kunnen certificeren door de opleiding Medische basiskennis op HBO-niveau behalen. Ieder jaar komen daar nieuwe opleidingen en technieken bij zoals Inegral Eye Movement Therapy, ACT en voedingspsychologie.  

Door haar brede ervaring en scholing is ze in staat is om transformerende veranderingen op professionele wijze te begeleiden.

Miranda van der Endt houdt er van de in iedereen aanwezige waakvlam van motivatie, inspiratie en liefde aan te wakkeren zodat je meer levensvreugde gaat ervaren. Wat inspireert jou? Waar hou je van? Waar wordt je blij van en wat heb je nodig om te doen wat je te doen hebt? Iedereen heeft zijn eigen unieke talenten en levensmissie. Dat maakt dat iedereen bijzonder is. Voor de een is het bijvoorbeeld inspirerend om creatief bezig zijn, iemand anders wil de wereld een stukje mooier maken door anderen te inspireren.

Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen, kansen en wensen. Daarin is niemand hetzelfde. Wie ben jij? Ken je jezelf wel echt?  Miranda van der Endt ondersteunt je graag om jouw beste versie naar buiten te halen zodat je optimaal tot je recht komt in je werk en leven. Miranda van der Endt heeft binnen TalentWijs al velen begeleid naar het vinden van voldoening in leven in werk.

Levensmissie

De levensmissie van Miranda is Liefde in de wereld zetten en vanuit innerlijke vrede bijdragen aan vrede in de wereld. Het aanwakkeren van het heilige vuur van inspiratie, motivatie en liefde komt tot uiting in alles wat ze doet. Als moeder van 2 kinderen wordt ze  zo nu en dan op een gezonde manier getest om te blijven vertrouwen op de liefde en de juiste balans te vinden tussen ruimte geven en in verbinding blijven. In het werk kan ze haar passie volop uitleven. Door regelmatig weer nieuwe opleidingen te volgen en voortdurend bijscholingen te blijven volgen, blijft ze zelf ook geïnspireerd en gemotiveerd.  

Loopbaanbegeleiding

De keuze van loopbaan te veranderen is meestal een keuze tot groei. Zo ook bij Miranda. In 2005 is ze gestopt met haar werk in de GGZ om TalentWijs op te richten. Zij kent de vragen die iemand bezig houden als het gaat om loopbaanverandering zoals:  Waar vind ik die baan die bij mij past, het liefst met meer uitdaging, meer werkplezier en meer voldoening? En als je dan toch voor een belangrijke verandering staat, waarom dan niet meteen proberen te doen wat je leuk vindt en de beste versie van jezelf zijn? 

Wil jij ook werken aan jouw beste versie? Wil je werken aan blokkades? Of zoek je gewoon een goede coach die jou weer in het zadel kan helpen? Schroom dan niet en  bel Miranda van der Endt voor een afspraak. Je bent van harte welkom. Ze is bereikbaar via de mail: info@talentwijs.com of via telefoonnummet: 06 25148849

 “JE HOEFT NIET GOED TE ZIJN OM TE BEGINNEN. JE MOET WEL BEGINNEN OM GOED TE ZIJN.”

Lees hier de nieuwste berichten van Miranda