Neem regie over je loopbaan

Ben je tevreden met wat je doet? Ga je met plezier naar je werk? Hoe zinvol ervaar je jouw baan? Wil je meer energie, plezier of motivatie? Overweeg dan loopbaancoating bij Talentwijs.

Loopbaancoaching bij TalentWijs is voor medewerkers die op een kruispunt staan in hun loopbaan en begeleiding willen bij het vinden van een nieuw perspectief. Na loopbaancoaching bij Talentwijs weet jij wat je wil en heb je een gedegen actieplan hoe jij dat gaat bereiken.

Loopbaanadviseur Miranda van der Endt

Miranda van der Endt is erkend NOLOC Loopbaanprofessional en heeft al vele klanten begeleid naar ander werk en/of meer motivatie. 

Miranda doet dat met veel passie, plezier en betrokkenheid. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, het maken van een volgende stap in jouw loopbaan, coaching, of een outplacement traject. Miranda helpt jou graag om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven. 

Altijd op maat en gericht op wat echt belangrijk is voor jou. En indien nodig, wat de rode draad in jouw leven is. Bij de start van ieder traject bespreken we jouw loopbaancoachingsvraag, zodat we samen het traject optimaal kunnen afstemmen op jouw situatie. 

Tijdens de gesprekken krijg je concrete tips en praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Door het maken van relevante opdrachten krijg je zicht op wie jij bent, wat jij kunt en waar je heen wilt. Waar krijg je energie van, waar wordt je blij van? 

Uiteraard kijken we ook naar de huidige arbeidsmarkt: waar liggen jouw kansen? Wat zijn jouw mogelijkheden? Wat is er nodig om jouw kansen en mogelijkheden te vergroten? Heeft je CV een update nodig? Hoe gebruik je je netwerk? Waar liggen jouw kansen?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie spreken we een loopbaantraject op maat af met minimaal 3 individuele gesprekken. 

werkwijze standaard loopbaancoaching

In het loopbaantraject zijn drie fasen te onderscheiden:

A      Het loopbaan-traject

B      Aanvullende training en begeleiding

C      Baanverwerving

De eerste fase bestaat uit zes gesprekken waarin inzicht ontstaat in wat uw persoonlijke thema’s, kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook wordt hierin de verbinding gelegd naar de huidige vraagstelling en de loopbaansituatie. Wat wil ik veranderen? Waar loop ik werkelijk warm voor? Welke kwaliteiten wil  ik in de toekomst gaan ontwikkelen? Hoe denk ik dat het beste te kunnen doen, op korte en lange termijn. Welke opleiding, c.q. werkervaring heb ik nodig om het nieuwe perspectief te realiseren?

In de gesprekken wordt er zowel met inventariserende als creatieve opdrachten gewerkt. Veel opdrachten zijn maatwerk. Van elk gesprek maak je een kort verslag. Aan het eind van het traject stel je je eigen actieplan op en presenteer je dit, indien relevant, aan de organisatie.

Afhankelijk van de uitkomst van het loopbaanoriëntatie-traject kan gekozen worden voor vervolgsessies. Het kan nodig zijn extra aandacht te besteden aan coaching en visie-ontwikkeling, eventueel werken aan de persoonlijke presentatie of ondersteuning bij het opzetten van netwerkactiviteiten.

Specialisatie

Naast de standaard loopbaanvragen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een gespecialiseerd programma namelijk het Vitaliteitsprogramma. Lees hier meer over op www.talentwijs.nl

Het kennismakingsgesprek is gratis. Daarna beslis je zelf of je door gaat of niet met de loopbaancoaching. Schroom niet en zet nu de eerste stap door het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom! 

Online Loopbaancoaching

Wil jij gebruik maken van de kennis van een loopbaancoach maar heb je weinig tijd? Maak dan gebruik van Online Loopbaancoaching van TalentWijs. Geen reistijd, geen file, niet door de regen, maar wel vanaf de door jouw gekozen locatie optimale aandacht.

Mail naar info@talentwijs.com of bel 0626148849 of kijk voor meer informatie op www.talentwijs.com

Erkend loopbaan professional