Wijk jij af van de norm?

Als een kindje wordt geboren is het volmaakt. Hij is precies wat het hoort te zijn. Maar hier worden ook de verschillen meteen zichtbaar. De ene komt ter wereld en brengt meteen zorgen mee voor de ouders omdat het te vroeg of te laat geboren is, niet huilt, blijft huilen of op een andere manier bijzonder is. Een ander brengt iedereen in een roze wolk en is volmaakt tevreden. Meteen zijn er verschillen. En toch als we opgroeien vinden we het vaak moeilijk als we ons bewust worden van die unieke kwaliteiten die een ander niet heeft. We weten wel dat iedereen anders is, maar nu juist datgene accepteren waarin jij anders bent is toch van een andere orde. 

Het is niet erg om steeds te blijven werken aan je persoonlijke groei. Het leren omgaan met beperkingen, maar ook het overwinnen van je zwakheden hoort daarbij. Helemaal mooi is het als je je zwakheden weet om te zetten in een kracht. Maar daarin sluipt vaak een valkuil. Wat doen we als dat niet meteen lukt? Blijven we proberen, gaan we over tot een andere strategie of gaan we onszelf veroordelen? Dat laatste gebeurt meer dan je denkt. We weten dat je 20000 keer moet vallen om te leren lopen. Dat accepteren we van onze kinderen. Maar waarom accepteren we dat van onszelf als volwassene niet meer? 

TalentWijs heeft een workshop ontwikkeld waarin wordt ingezoomd op datgene wat je graag wilt veranderen. Hoe ga je daar mee om? Hoe effectief is dat? Zou het anders kunnen? Het doel van de workshop is om uiteindelijk meer zicht te krijgen op wat je wilt, wat je doet, en wat je anders kunt doen.

Het maakt niet uit wat je wil veranderen. Wil je mooier zijn? Beter overkomen? Minder ruzie? Een leuke partner? Of eindelijk eens gewoon simpelweg gelukkig zijn. 

Laat je verassen door de geheel eigen formule van Talentwijs als eerste aanzet om je leven te veranderen en dromen te verwezenlijken.

Voor wie? Voor iedereen die het lef heeft toe te geven af te wijken van de norm en bereid is zijn unieke kwaliteiten niet langer te verbergen maar deze om te zetten in een kracht. 

Opgeven via info@talentwijs.com onder vermelding van Dagworkshop TalentWijs Wijk af van de norm