Referenties TalentWijs

Werknemer in de GGZ

In drie gesprekken bij Miranda heb ik de richting gevonden die ik zocht en nodig heb. De rust en het geduld van Miranda, de krachtige oefeningen en inzichtgevende opdrachten hebben er samen voor gezorgd dat ik nu zicht heb op de volgende stappen in mijn werk (actiepunten) en welke doelen ik nog wil behalen. Miranda creëert overzicht en geeft houvast door jou als coachee zelf te laten nadenken en vooral te laten voelen wat past bij jou als persoon en wat niet. Ik ken Miranda vanaf 2012/3 en elke keer is zij diegene voor wie ik kies, als het gaat om werkgerelateerde zaken die beter kunnen. “What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Be the change you want to see in the world (mahatma Gandhi)
Zelfstandig Ondernemer

Ik had 2 sessies bij Miranda. Ze gaf mij gelijk vertrouwen en liet merken dat ze goed luisterde naar wat ik allemaal vertelde. Wat ik zeer prettig vond was dat Miranda heel duidelijk aangaf wat er ging gebeuren. Miranda geeft je een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ze is doortastend, eerlijk en helder. Ze vindt niets raar. Een echte aanrader.

talentenspelTalentenspel
Zelfstandig ondernemer

Ik heb zowel individuele coaching met betrekking tot het talentenspel gehad als de basistraining talentenspel en dat heeft me veel inzicht gegeven in mijn talenten en de mogelijkheden. Miranda heb ik ervaren als empathisch, meedenkend en doelgericht.