Naar een nieuw perspectief

Loopbaancoaching

Na een loopbaanbegeleidingstraject weet je welke talenten je inzet, hoe je je manifesteert en hoe zo sturing kan geven aan je leven en werk dat je meer plezier ervaart. Je maakt meer gebruik van je talenten, wordt effectiever en doelgerichter.

TalentWijs helpt je ten alle tijden vanuit een warme betrokkenheid en maakt gebruik van een ruime kennis van de markt.  Je gaat hierbij op zoek naar je (verborgen) talenten en desgewenst naar de baan die bij je past. 

Als je een werkgever hebt wordt je bovendien waardevoller voor de organisatie waarvoor je werkt. Om deze reden betalen veel werkgevers een traject bij TalentWijs. 

Talentencoaching

Een loopbaanadviestraject van TalentWijs gevolgd door doelgericht outplacement geeft snel resultaat. Het eerste deel geeft inzicht in wie je bent en wat je wilt en geeft zelfvertrouwen. Vervolgens wordt je ondersteund met inzichten en technieken hoe je doel te bereiken. Klik hier voor meer informatie.

Talentenspel

TalentWijs is gecertificeerd om te coachen met het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans.

Het talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus. Het boort je diepe wijsheid aan, integreert je talenten en geeft uitzicht op je persoonlijke levensmissie.

Jong Talent

Dit is het talentenspel voor jongeren van 11 tot 19 jaar. Het traject start met een intake met het kind en de ouders waarna de eerste sessie met Jong Talent kan plaatsvinden. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Na twee weken vindt de tweede sessie plaats. Tot slot worden de inzichten uit het traject weer gedeeld met de ouders in een afrondend gesprek. 

In dit traject leert de jongere niet alleen zijn talenten kennen, maar wordt zich ook bewust van belemmeringen en thema‚Äôs die zijn prestaties beinvloeden. Aan het eind van het traject formuleert de jongere zijn droomwens waarna hij in overleg met zijn ouders gemakkelijker beslissingen kan nemen die bij hem of haar passen. 

Wandelcoaching

Hoe fijn is het om tijdens de coaching te kunnen genieten van het prachtige Noord Hollandse Duin gebied van Castricum. We spreken af in een restaurant in Castricum waar je een drankje krijgt aangeboden door TalentWijs waarna we de duinen intrekken. Lees hier over wandelcoaching hier.

Talentwijs