Een crisis zie ik als een appel om steeds verder te groeien als mens, als persoonlijkheid en als ziel. Uitdagingen zijn niet altijd makkelijk. Door samenwerking, tolerantie en doorzettingsvermogen zijn wij mensen in staat om te leren van iedere ervaring en daar ons voordeel mee te doen. 

Ben je even de weg kwijt. Vraag je af, waar gaat het echt om? Wat is echt belangrijk? Hoe wil ik terugkijken op mijn leven als het mijn tijd is om te gaan? Soms neem je een omweg en dan is het van belang om jezelf weer terug te vinden. Heel graag help ik je verder bij dit proces. En uiteraard hoef je niet te wachten op een crisis, je kunt ook nu besluiten om het heft in handen te nemen en te kiezen voor persoonlijke groei. De periode die wij de midlife crisis noemen is echter wel een hele mooie periode om jezelf beter te leren kennen en indien nodig andere keuzes te maken.

Neem jij regie over je leven en maak je van deze crisis een kans? Dan is dit traject voor jou!

Waarom dit traject?

 • Persoonlijk heb ik al 3 keer het roer omgegooid. Eerstis het spannend als je het vertrouwde achter je laat, maar uiteindelijk verrijk je je leven enorml. Ik raad het iedereen aan om dit minstens een keer in je leven te doen.
 • Na 45 jaar gaan de meeste mensen nadenken over wat ze eigenlijk belangrijk vinden. Vaak zijn doelen behaald, maar wat dan? Soms ook zijn doelen juist niet behaald, maar met het ouder worden nemen kansen af of wordt de energie minder en komt de vraag op hoe dit nog vol te houden. 
 • Sommigen noemen deze fase ook wel eens de midlife crisis omdat verandering niet altijd makkelijk is voor de persoon zelf of diens omgeving moeite heeft met de veranderingen. Ik ervaar deze jaren echter als een mooie periode. In de loop van de jaren wordt je wijzer en dan is het goed om eens stil te staan bij wat je allemaal al hebt bereikt en wat je nog wilt bereiken aangezien je statistisch gezien misschien al wel zeker op de helft van het aantal jaren zit van wat er mogelijk nog komen gaat. En als er een echte crisis is omdat je bijvoorbeeld ontslagen en het gevoel hebt minder makkelijk een baan te vinden door je leeftijd is er nog meer noodzaak om even goed te reflecteren op hoe nu verder. 
 • Uiteraard is het voor iedereen anders, maar vanaf 42 jaar zie ik bij veel van mijn klanten de behoefte aan reflectie en soms drastisch andere keuzes. Dat komt omdat in de loop der jaren vaak veel is geleefd en opgebouwd zonder bewuste keuze. De tweede levenshelft zie ik de behoefte ontstaan om bewust te kiezen. Is dat wat voorheen zo belangrijk leek, nog wel zo belangrijk? En wat dan wel? Voor deze groep mensen heb ik een speciaal traject ontwikkeld om hier eens goed bij stil te staan en je antwoorden te formuleren. 
 • Na dit traject van 10 coachingssessies:
  • Heb je je huidige belemmeringen onder ogen gezien en vervangen door een werkende strategie
  • Sta jij sterk in jouw innerlijke koninkrijk 
  • Regeer je over je eigen talenten 
  • Zet je de eerste stappen in het waarmaken van jouw levensmissie 
  • Coaching bij het zetten van de vervolgstappen tijdens de follow up.

Je krijgt je tijdens dit traject wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Is dat zelfvertrouwen? Wil je een keuze maken? En ondertussen ook nog je allergie aanpakken? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag. 

Praktisch
Geef bij je aanmelding aan dat je geïnteresseerd bent in het midlife traject en dan wordt tijdens de gratis intake verdere afspraken gemaakt over de start en de data. Jouw investering: 2950,- ex BTW. Dit is inclusief alle materialen, voorbereiding, administratie en 10 coachingssessies van 1,5 a 2 uur.

Als je na de kennismaking meteen besluit het te gaan doen krijg je meteen een aantal vragen mee die je thuis schriftelijk kunt beantwoorden over je leven tot nu toe. Dan start het proces al, want je noteert een aantal belangrijke gebeurtenissen. Je reflecteert op de tijd die die geweest is. Daar heb je van geleerd, misschien is er pijn geweest en ongetwijfeld wil je ook iets veranderen. 

We kijken terug naar je leven tot nu toe. We staan stil bij pijnpunten, maar ook bij zaken waar je trots op bent. Wat heb je al gezaaid tot nu toe? Door stil te staan bij wat je belangrijk vindt, hoe je zaken ervaart en waar je blij van wordt, krijg je steeds meer zicht op wie je bent, wat je talenten zijn, wat je lmissie is en en wat je te doen hebt. 

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie? Stuur me een persoonlijk bericht en geef even aan hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken en dan neem ik contact met je op.