Ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je wat anders? Wil je je werk weer leuk vinden?

Talentwijs helpt je je loopbaan weer vlot te trekken.

Door de jaren lange ervaring en vele opleidingen van Miranda van der Endt is in de loop van de jaren een uniek concept ontstaan. Als ruim 14 jaar helpt Miranda haar klanten als loopbaanadviseur de antwoorden te vinden op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

Miranda:” Dat doe ik nog steeds, echter ik merk dat mijn klanten nu ook meteen de bezwaren en de beperkingen aanpakken door de coachings-sessies af te wisselen met hypnotherapie en talentencoaching.”

Met hypnotherapie kun je ingesleten patronen sneller veranderen en blokkades gemakkelijker aanpakken en oplossen. Het is super krachtig om daarbij ook je talenten eens goed onder de loep te nemen en ze in te zetten voor datgene wat jij belangrijk vindt.

“Het is echt fantastisch om nu al mijn opleidingen en ervaring met superwerkende technieken te gebruiken in een traject.

In 10 sessies heb je een transformatie doorgemaakt die je met een gewone coaching niet kan realiseren. Het mooie is ook dat steeds meer werkgevers betalen voor dit programma.

Wil je er meer over weten? Bel me of stuur me een mailtje en dan spreken we elkaar snel.