Gebleken is dat voeding een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van ziektes, maar wat niet iedereen weet is dat voeding ook van invloed is op je stemming, concentratie, angsten en je geheugen en zo ook van invloed is op je psychisch welzijn. Wat jouw reden ook is om te willen werken aan een gezond eetpatroon, neem nu de beslissing dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen.

Dus, wil je eindelijk eens gezonder gaan eten? Of misschien fit worden? Meer bewegen? Meer energie hebben voor datgene wat je belangrijk vindt?

Maak gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de voedingspsychologie en ontspanningsoefeningen voortkomend uit de acceptance commitment therapy en krijg meer inzicht in je blokaders en wat belangrijk is voor jou.

Een combinatietraject met de virtuele maagband is ook mogelijk. Hoe gaat dat in zijn werk?

Afvallen door middel van hypnotherapie

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en hoe krachtig hypnotherapie is, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afvallen, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband maar niet de nadelen als nare complicaties, bloedpropjes, futloosheid, bepaalde voedingsmiddelen niet meer kunnen verdragen, misselijkheid, buikpijn…

Hoe komt het dat diëten niet werkt?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Dieten werkt op zich prima. Als je het volhoudt tenminste! De meeste mensen haken na de eerste paar dagen al weer af. Een dieet heeft als doel om kilo’s te verliezen en als je het volhoud lukt dat wel. Met welk dieet dan ook. Aan een dieet zit vrijwel altijd een begin en een eind.

Je bent aan je nieuwe dieet begonnen, je hebt het volgehouden en je hebt al je wilskracht ingezet. Je streefgewicht is behaald. Er is een einde gekomen aan je dieet. En nu? Als je stopt met het dieet, verval je waarschijnlijk weer in je oude eetpatroon en kom je weer in gewicht aan. En dus werken diëten wel, maar niet op de lange termijn. Iedereen kent wel die ene collega, buurvrouw of vriendin, die dankzij dat ene geweldige dieet zoveel overtollige kilo’s is kwijtgeraakt. Maar nu weer net zo zwaar is als voorheen, of misschien zelfs wel zwaarder is geworden. Het lukt ons dus vaak wel om in een korte periode gewicht te verliezen. Maar niet om ons nieuwe gewicht blijvend vast te houden. Het jaar erop proberen we dan gewoon een nieuw fantastisch dieet. Wat uiteindelijk hetzelfde resultaat heeft. We noemen dit ook wel het jojo-effect. Het jo-jo effect is erg frusterend, slecht voor je zelfbeeld en kan allerlei negatieve gevolgen hebben voor je lichaam en gezondheid.

Kies jij voor jezelf?

Ben je klaar om afscheid te nemen van jouw overtollige kilo’s? Wil je op een gezonde manier fitter, slanker en mooier worden? Dan is de virtuele maagband in combinatie met de ieuwste inzichten uit de voedingspsychologie zeker iets voor jou! Het maakt niet uit of je maar een paar kilo wilt afvallen of een hele hoop. Jouw onderbewuste heeft een ideaal gewicht in gedachte voor jou en doormiddel van de hypnotische maagband kan je je doel zonder al te veel moeite behalen.