Tijdens dit traject van 10 coachingsessies verdeeld over een periode van en half jaar krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen! Of wil je een keuze maken? Je blokkades oplossen? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Mijn specialiteit
Wat mij onderscheidt van mijn collega’s, is dat ik als psycholoog mezelf gespecialiseerd heb in hele praktische snelwerkende technieken. Als loopbaancoach en hypnotherapeut, combineer ik mijn werk met wetenschappelijke bewezen effectieve technieken uit de psychologie en maak gebruik van mijn ervaring als talentencoach. Dit is een unieke combinatie die ijzersterk is gebleken.

Kortom:
– Wil je weten wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde?
– Ervaar je een blokkade om te doen wat je wil doen en wil je dat oplossen?
– Of wil je gewoon deze bijzondere reis een keer meemaken?

Dan ben je van harte welkom voor de tweedaagse De reis naar jezelf!

Praktisch:

De “reis naar jezelf” bestaat uit 10 coachingssessies van 1,5 a 2 uur. De eerste afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. Als je besluit door te gaan wordt in onderling overleg de startdatum afgesproken waarna je van start gaat.

Resultaat:

Je formuleert je doel, je leert je authentieke talenten kennen, je benoemt de te nemen stappen en we sluiten af met een plan waar je zelf verder mee kan. 

De laatste sessie wordt gebruikt om te kijken of de veranderingen hoe de veranderingen die je hebt ingezet hebben uitgepakt en hoe deze uitwerkt in het leven van alle dag. 

Jouw investering: 2850,- ex BTW. Dit wordt vaak vergoed door werkgevers. Informeer bij je werkgever voor de mogelijkheden.

Interesse?

Mail naar info@talentwijs.com als je belangstelling hebt, dan stuur ik je nadere informatie. Ben je nu al enthousiast en wil je een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel me dan gerust op 0625148849 of mail naar info@talentwijs.com en dan zien we elkaar snel!