“We kunnen nooit vrede in de buitenwereld krijgen totdat we vrede met onszelf hebben gesloten.”

  Dalai Lama

  Hoe fijn is het om te genieten van het leven van binnen uit? Onthoud dat de ingang van het heiligdom zich binnenin jou bevindt, zei Rumi. Willen we niet allemaal? Leren om dingen te negeren is in een van de manieren naar innerlijke vrede. Marine Ravissant zegt: “Een rationeel mens kan vrede vinden door onverschilligheid te cultiveren voor dingen waar hij geen controle over heeft.”

  Als je vrede wilt, stop dan met vechten. Als je gemoedsrust wilt, stop dan met vechten met je gedachten.”

  Peter McWilliams

  En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan met allerlei quotes, maar als het zo makkelijk was, zou ik niet zoveel werk hebben. En toch is het ook mijn drijfveer om door te gaan. Persoonlijk ben ik er best wel goed in om vrede te hebben met wat ik heb en ben en ik geloof er oprecht in dat vrede mogelijk is wanneer wij massaal innerlijke vrede zullen bereiken. En iedereen die ik hiermee kan helpen is weer een stapje naar meer vrede op aarde!

  Hoe ga ik dat doen?

  Binnenkort ga ik weer workshops geven en ik ga beginnen met een introductieworkshop met het Talentenspel. Hoe mooi is het om deelnemers te kunnen helpen hun innerlijke delen, talenten en drijfveren weer in harmonie te laten samenwerken en op grond van diezelfde delen, talenten en drijfveren te ontdekken wat jij te doen hebt? Wat kun jij betekenen in deze wereld? Wat is jouw taak? En misschien is dat niet de vrede te bewaren, maar dat is ook prima, want dat is mijn taak al! Zo hebben we allemaal een andere missie. In andere groepen heb ik gezien dat het ook waardevol is om dat ook bij anderen te ontdekken en te zien hoe uniek we eigenlijk allemaal zijn.

  Waarom vind ik dat zo belangrijk?

  Dat klinkt misschien hoogdravend, maar ik zit inmiddels in de tweede levenshelft dus het wordt tijd dat ik mijn paarden aan spoor tot wat meer tempo. Stel je voor dat al die kennis in mij, na al die studies en al die jaren leren, in mij blijft. Wat als ik daar niets mee doe? Waar heb ik dan al die jaren voor gestudeerd? En daarmee kom ik tevens tot het doel wat ik mezelf onlangs heb gesteld. Met mij zijn er waarschijnlijk nog vele zoals ik: hoopopgeleide vrouwen die om wat voor reden dan ook hun loopbaan hebben doorbroken en die moeite hebben gehad weer op stoom te komen. Voor die vrouwen wil ik er uitdrukkelijk zijn.

  Voel je welkom om tot innerlijke vrede te komen en je missie te ontdekken:

  Wanneer: 17 augustus 2024

  Wat: Workshop Talentenspel. Klik hier voor meer informatie.

  Waar: Uitgeest

  Tijden: Van 10 tot 17 uur

  Aanmelding: mail naar info@talentwijs.com je naam, adres, geboortedatum en dat je je aanmeldt voor 17 augustus en dan stuur ik je de nadere gegevens.

  “Innerlijke vrede komt niet van krijgen wat we willen, maar van herinneren wie we zijn.” –

  Marianne Williamson