De meeste activiteiten en diensten van TalentWijs zoals talentencoaching, loopbaancoaching en hypnotherapie staan open voor iedereen. De onderstaande activiteiten zijn echter exclusief voor vrouwen. De reden hiervoor is dat in deze activiteiten ruimte is voor specifieke problemen waar vooral vrouwen tegen aan lopen. Ik maak gebruik van mijn kennis als psycholoog, talentencoach en hypnotherapie. Daarbovenop deel ik in deze activiteiten de ervaring en de oplossingen die ik als vrouw heb gevonden om mijn leven te verrijken.

Wandelcoaching

  • Dit vindt plaats in het prachtige Noord Hollandse Duin gebied van Castricum. We spreken af in een restaurant in Castricum waar je een drankje krijgt aangeboden door TalentWijs waarna we de duinen intrekken. Omdat ik dit een fantastische manier van coaching vind, die ook goed is voor mij, omdat we lekker in beweging zijn, bied ik deze activiteit aan voor een sterk gereduceerde prijs, namelijk 45 euro per uur in plaats van mijn normale tarief voor particulieren.

Neem de regie over jouw koninkrijk

  • Het doel van deze coaching is om jou als vrouw te laten stralen! Op een door jou uit te zoeken locatie en op een samen af te spreken datum, sta ik als coach een geheel weekend aan je zijde. Op zaterdag en zondag gebruiken we diverse borden van het talentenspel tot jij jouw talenten zodanig kan sturen dat ze jou dienen, jij je beperkende overtuigingen van dit moment hebt opgelost, jij je levensmissie helder hebt verwoord en jij in beeld hebt welke actie op korte termijn al in gang gezet kan worden. Na dit weekend:
    • Heb je je huidige belemmeringen onder ogen gezien en vervangen door een werkende strategie
    • Sta jij sterk in jouw innerlijke koninkrijk
    • Regeer je over je eigen talenten
    • Zet je de eerste stappen in het waarmaken van jouw levensmissie

De reis naar je ziel

Binnen deze bijzondere tweedaagse krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Is dat zelfvertrouwen? Wil je een keuze maken? En ondertussen ook nog je allergie aanpakken? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Praktisch
De “reis naar je ziel” bestaat uit een intake waarna een afspraak wordt gemaakt over de datum voor de tweedaagse reis en een terugkom afspraak. Ik sta tijdens de reis naar jouw ziel gedurende twee volle dagen geheel aan jouw zijde terwijl jij deze prachtige wonderbaarlijke reis maakt. Ik raad je aan om de tussenliggende nacht niet thuis te overnachten maar bijvoorbeeld in een hotel of vakantiehuisje zodat ook tijdens de nacht het proces door kan gaan zonder afleiding van anderen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie? Stuur me een persoonlijk bericht en geef even aan hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken en dan neem ik contact met je op.

Geef jezelf het ultieme cadeau: Thuiskomen bij jezelf.
Omdat je het waard bent.