De activiteiten en diensten van TalentWijs zoals talentencoaching, loopbaancoaching en hypnotherapie staan open voor iedereen. Sommige werkgevers ondersteunen de coachingstrajecten. Laat in dat geval je werkgever gerust contact opnemen met Talentwijs voor een traject op maat.

Loopbaancoaching

Miranda van der Endt is erkend NOLOC Loopbaanprofessional en heeft al vele klanten begeleid naar ander werk en/of meer motivatie.

Ze doet dat met veel passie, plezier en betrokkenheid. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, het maken van een volgende stap in jouw loopbaan, coaching, of een outplacement traject. Miranda helpt jou graag om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven. 

Altijd op maat en gericht op wat echt belangrijk is voor jou. En indien nodig, wat de rode draad in jouw leven is. Bij de start van ieder traject bespreken we jouw coachingsvraag, zodat we samen het traject optimaal kunnen afstemmen op jouw situatie. 

Tijdens de gesprekken krijg je concrete tips en praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Door het maken van relevante opdrachten krijg je zicht op wie jij bent, wat jij kunt en waar je heen wilt. Waar krijg je energie van, waar wordt je blij van? 

Uiteraard kijken we ook naar de huidige arbeidsmarkt: waar liggen jouw kansen? Wat zijn jouw mogelijkheden? Wat is er nodig om jouw kansen en mogelijkheden te vergroten? Heeft je CV een update nodig? Hoe gebruik je je netwerk? Waar liggen jouw kansen?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie spreken we een traject op maat af met minimaal 3 individuele gesprekken. 

Wandelcoaching

Hoe fijn is het om tijdens de coaching te kunnen genieten van het prachtige Noord Hollandse Duin gebied van Castricum. We spreken af in een restaurant in Castricum waar je een drankje krijgt aangeboden door TalentWijs waarna we de duinen intrekken. Omdat ik dit een fantastische manier van coaching vind, die ook goed is voor mij, omdat we lekker in beweging zijn, bied ik deze activiteit aan voor een sterk gereduceerde prijs, namelijk 100 euro per sessie in plaats van mijn normale tarief voor particulieren.

Talentencoaching

TalentWijs is gecertificeerd om te coachen met het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans.

Het talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus. Het boort je diepe wijsheid aan, integreert je talenten en geeft uitzicht op je persoonlijke levensmissie. Klik hier voor nadere informatie.

Je bent welkom!

Met uitzondering van de wandelcaching vinden de gesprekken plaats op het Anna van Renesseplein 8 in Uitgeest of online via beeldverbinding. Meld je nu aan via info@talentwijs.com, dan plannen we binnenkort de eerste afspraak.

loopbaanbegeleiding in Uitgeest
Geef jezelf het ultieme cadeau: Thuiskomen bij jezelf.
Omdat je het waard bent.