TalentWijs

Loopbaanadvies, outplacement en coaching

TalentWijs biedt begeleidingsprocessen op maat. 

Voor werkgevers is er bovendien de mogelijkheid het begeleidingstraject incompany te laten plaatsvinden. 

Functioneren

De voordelen van een loopbaanbegeleidingtraject of talentencoaching door Talentwijs zijn al door vele organisaties ontdekt. Medewerkers die hun talenten weten te benutten  zijn stabieler, krachtiger en oorspronkelijker. Samenwerken wordt makkelijker als mensen zichzelf zijn, als ze zich bewust zijn van hun talenten en drijfveren. Ze zijn gelukkiger en daarom ook minder ziek. Een begeleidingstraject voor u zelf of uw medewerker bij Talentwijs is daarom een zinvolle investering.

Outplacement

Soms is er sprake van een noodzaak, bijvoorbeeld een reorganisatie, waardoor medewerkers herplaatst moeten worden. TalentWijs zorgt ervoor dat deze medewerkers hun kansen gaan zien om deze verandering om te zetten in een kans. Een kans om hun droombaan te verwezenlijken. TalentWijs stelt zich op het standpunt dat iedere crisis een kans biedt.

Managementdevelopment

Dit programma is speciaal voor werkgevers die het percentage vrouwen aan de top willen verhogen. 

Het managementprogramma van TalentWijs stimuleert vrouwen tot (nog meer) doelgericht en authentiek leiderschap. Hierdoor worden hun talenten zichtbaarder en beter toepasbaar. Het wordt makkelijker deze vrouwen te selecteren voor een functie die bij hen past en waar ze tot hun recht komen. 

Na afloop van het programma zijn de deelnemers succesvoller en hebben bovendien meer plezier in hun werk. Meer informatie hierover treft u aan bij Managementdevelopment.

Organisatie-advies

Naast individuele coaching begeleidt TalentWijs ook managers bij het ontwikkelen van talent in hun organisatie. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van verschillende (psychologische) technieken die het werkplezier en de motivatie doen toenemen en de focus op doelstellingen vergroten. 

Workshop

TalentWijs biedt naast het bestaande workshops de mogelijkheid een workshop of training op maat aan te bieden. Onze kracht is dat we zelfinzicht in kwaliteiten en valkuilen koppelen aan het behalen van doelen en mensen stimuleren om actief veranderingen te realiseren.

Scholen

Voor scholen kan TalentWijs het Jong talentenspel inzetten bij leerlingen om ze te helpen een goede keuze te maken die past bij hun talenten en om uitval te voorkomen. Lunchbijeenkomsten

Luchbijeenkomst

Voor directie- en managementteams is er de mogelijkheid Miranda van der Endt uit te nodigen voor een presentatie of lunchbijeenkomst over het benutten van talenten. Hiervoor kan je direct contact opnemen met Miranda van der Endt, 06 25148849.