Bij TalentWijs kun je terecht voor de subsidieregeling ontwikkeladvies 45+ waarbij je gratis loopbaanadvies kunt krijgen zolang deze regeling van kracht is. Dus ben je ZZP-er of ben je werknemer en ben je ouder dan 45 jaar en wil je hier gebruik van maken, meld je dan op tijd aan en wacht niet tot de regeling voorbij is.

Bij TalentWijs bestaat het traject uit 3 gesprekken. Je sluit af met een actieplan/ontwikkeladvies waar je mee verder kan. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn uiteraard je huidige situatie, je mogelijkheden, je talenten en de mogelijkheden voor de toekomst.

Een van de kandidaten die het traject inmiddels heeft afgesloten zegt hier het volgend over:

“Na de drie gesprekken bij Miranda heb ik de richting gevonden die ik zocht en nodig heb. De rust en het geduld van Miranda, de krachtige oefeningen en inzichtgevende opdrachten hebben er samen voor gezorgd dat ik nu zicht heb op de volgende stappen in mijn werk (actiepunten) en welke doelen ik nog wil behalen. Miranda creĆ«ert overzicht en geeft houvast door jou als coachee zelf te laten nadenken en vooral te laten voelen wat past bij jou als persoon en wat niet.”