Wil je stoppen met roken? Doe het dan nu! Want je kan al stoppen met roken in een sessie. Weet jij hoeveel geld je daarmee bespaart? En wat dat doet met je gezondheid?

Dus, ben jij er ook helemaal klaar mee dat roken steeds duurder wordt, je conditie slechter wordt door roken en dat je bijna nergens meer mag roken? Kies dan nu voor rust, want het idee dat je ernstig ziek kan worden zal je ongetwijfeld stress opleveren.

En juist als je meerdere poging hebt gedaan om te stoppen maar toch steeds weer naar dat pakje sigaretten grijpt, weet dan dat je niet de enige bent en dat stoppen met roken met behulp van hypnotherapie voor jou de beste keus is.

Laten we eens stilstaan bij wat niet-roken je allemaal oplevert:

  • Je kleren en je adem blijft fris
  • Betere conditie
  • Je reuk en smaak wordt beter
  • Je huid gaat weer stralen
  • Je zit lekkerder in je vel en je hebt meer energie
  • Je bent de onrust, dat je steeds wil roken, kwijt

Misschien denk je als roker dat je nu eenmaal verslaafd bent en je er eigenlijk nooit van af komt maar niets is minder waar!
Roken is namelijk vooral een gewoonte.

Nicotine zorgt voor een kleine verslaving, maar eigenlijk is dat maar 10%. Nicotine is na ongeveer 1 tot 2 weken al uit het lichaam. Het enige wat dan nog overblijft is de gewoonte.

Dat is de reden waarom het de meeste mensen niet lukt om zomaar te stoppen met roken. De gewoonte is zo sterk, dat het bijna onmogelijk is om zonder hulp te stoppen met roken.

Sommige mensen lukt het wel, maar vraag maar na: De meesten denken nog altijd aan een sigaret als er bijvoorbeeld een stressvolle situatie optreed. Dit komt doordat zij altijd een ex-roker zullen zijn. De meeste ex-rokers zeggen dan ook dat ze ‘’levenslang hebben’’.

Stoppen met roken door middel van hypnotherapie is de meest effectieve methode om definitief van het roken af te komen. Het grootste verschil:

Één hypnose sessie maakt van jou een NIET-ROKER. Het zal voor jou brein dus zijn alsof je nooit gerookt hebt.

Hoe werkt dat dan?

Het stoppen met roken programma bestaat maar liefst uit één sessie.
De sessie in mijn praktijk in Uitgeest duurt 2 uur en na deze sessie ben jij een niet-roker.

Ik gun jou dat je na deze sessie een blije niet-roker bent. Mocht je tot de (ongeveer 10%) van de groep behoren die na deze sessie nog steeds niet een blije niet-roker is, dan krijg je van mij een gratis extra sessie.

Mocht je je afvragen wanneer het juiste moment is om te stoppen, dan is dat natuurlijk nu. Aarzel niet langer, gun jezelf een vrij en rookvrij leven. Ik ben zelf 20 jaar geleden gestopt en daar ben ik nog elke dag super blij mee. Dat gun ik jou ook.

Ben je er klaar voor? Stuur mij dan een mailtje of bel en dan gaan we er samen voor!