Al jaren ben ik op zoek naar mijn specialiteit niet beseffende dat ik die al lang heb gevonden…………

Al jaren roep ik dat ik me wil specialiseren en dan zie ik zo nu en dan een vriendin meewarig kijken of een collega verzuchten dat ik dat helemaal niet nodig heb. Ik heb namelijk veel studies gedaan en beheers daarom vele technieken, maar ik wil nu iets aanbieden wat recht doet aan wat ik belangrijk vind. Hypnotherapie is prachtig, talentcoaching is fantastisch en loopbaancoaching is een dankbaar beroep. Nu wil ik gaan aanbieden wat echt helemaal van mij is. Maar wat? Daar kwam ik lang niet uit. Tot vannacht.

Mijn huidige situatie

Ondertussen gaat het me voor de wind. Ik heb je afgelopen jaren per jaar honderden mogen helpen en daar ben ik heel dankbaar voor. Misschien denk je nu, waarom dan iets anders? Het antwoord daarop is dat ik iedere 12 jaar iets anders ga doen. Dat is altijd al zo geweest. Na 12 jaar in allerlei functies als HRM professional, ben ik loopbaanadviseur en ondernemer geworden en de laatste jaren ben ik daarnaast hypnotherapeut.

Een steuntje in de rug

In al die jaren is er echter een ding altijd centraal blijven staan en dat is dat ik mensen help om op de goede plek terecht te komen zodat je daar kan floreren en jezelf verder kan ontwikkelen. Daarvoor is het nodig om jezelf te kennen, je blokkades te overwinnen en soms heb je een steuntje in de rug nodig. Dat steuntje in de rug, dat wil ik zijn, en daarom heb ik mijn leven tot nu toe eraan gewijd om steeds beter te worden in het vinden van de sleutels die jou helpen om tot de kern te komen.

Thuiskomen

Ooit heb ik iemand horen zeggen: “We zijn allemaal zussen en broeders onderweg naar huis.” Thuis kan letterlijk een veilige plek zijn, een baan, maar ook gaat het om thuiskomen bij jezelf. Inmiddels heb ik zoveel technieken gevonden die jouw kunnen terugbrengen tot je kern dat ik nu oprecht kan zetten dat dit mijn echte specialiteit is. Heb jij de sleutel van jou ’thuis’ al in handen?

Doelgroep

Marketeers zeggen dan dat je een doelgroep moet definiƫren, want tot wie richt ik me? Toen ik begon in de loopbaanbegeleiding heb ik gewerkt voor een gespecialiseerd bureau voor hoger opgeleide vrouwen. Super vond ik dat. Daarna mocht ik op grond van het concurrentiebeding daar niet mee adverteren en dus heb ik het losgelaten. Inmiddels heb ik een diverse gevarieerde ervaring waardoor ik oprecht kan zeggen dat iedereen welkom is, maar de groep hoog opgeleide vrouwen blijft wel mijn voorkeur omdat dit nu eenmaal is wat ik ook ben. Ik kan me het best verplaatsen in die groep. Bovendien denk ik dat er in die groep nog een hoop ongebruikt potentieel zit. En hoe jammer is dat? Alle sleutels die ik voor mezelf heb gevonden kan ik doorgeven aan deze doelgroep.

Mijn specialisatie

Wie en wat ik ben, dat is mijn specialisatie en dat geef ik aan iedereen die ik help. Of je nu bij me komt voor loopbaanbegeleiding, talentencaching of mijn vitaliteitsprogramma waarover je op mijn andere site www.talentwijs.nl meer kunt lezen, altijd doe ik dat op mijn manier. Nu ik dat weet stop ik met het zoeken naar mijn specialisatie. Het zit namelijk in alles wat ik doe! En zo werkt het bij jou ook!

Dus ……wie doet er mee?

Om dit te vieren ben ik op zoek naar maximaal 7 vrouwelijke ondernemers en hoogopgeleide vrouwen die net als ik graag een zinvolle bijdrage willen geven aan de wereld maar het zat zijn om dat alleen te doen. Ben jij dat? Laat het me weten. Ik stel gedurende een half jaar mijn kantoor beschikbaar om een keer per maand op vrijdag samen bijeen te komen met als doel onze doelen te formuleren en elkaar te helpen deze te realiseren door elkaar te versterken, te helpen en onszelf en elkaar naar een hoger niveau te tillen. Wil je meedoen? Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op. Samen zijn we sterk!

Be the goddess you are