Ik weet er helaas alles van, wat het is om te zwaar te zijn. Ik ken het ook om niet veel te zwaar te zijn, maar je toch ongemakkelijk te voelen in je eigen lijf. Het doet veel met je. Maar er is ook goed nieuws! Wil je er van af? Dat kan nu met het hypnotische “maagverkleining” bij TalentWijs.

Wat kun je verwachten?

Na het programma voel je je zelfverzekerd, energiek, lekker in je vel en heb je een leefstijl die bij je past. En wat er ook bij hoort: Blijvend afvallen door middel van hypnotherapie.

Afvallen en je eetgewoonten veranderen door middel van hypnotherapie zal voor de meeste mensen geen voor de hand liggende keuze zijn. Dat is erg jammer. Want dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en hoe krachtig hypnotherapie is, is het nu zelfs mogelijk om jou alle voordelen te geven van een ‘normale’ maagband of maagverkleining, maar niet de nadelen als een zware kostbare operatie, nare complicaties, bloedpropjes, futloosheid, bepaalde voedingsmiddelen niet meer kunnen verdragen, misselijkheid, buikpijn…

Blijvend resultaat

Het slagingspercentage van de techniek die ik gebruik is 90%. Dat is veel hoger dan het slagingspercentage van de echte maagverkleining middels een operatie! En dat zonder dieet!

Wat doet de Hypnotische Maagverkleining voor jou:

 • Je zult merken dat je sneller voldaan bent
 • dat je automatisch voor gezondere voeding zult kiezen
 • de vetverbranding van je lichaam wordt verhoogd
 • je eetlust wordt in toom gehouden en je bloedsuiker gestabiliseerd
 • je eet langzamer en stopt eerder met eten
 • je slechte eet-gewoontes verdwijnen
 • Je kiest voor water en zult hier meer van zult drinken
 • Je energieniveau stijgt
 • Je gaat nieuwe manieren vinden om te bewegen
 • je krijgt een positiever zelfbeeld
 • je ervaart meer geluk, gezondheid en vitaliteit

Hoe komt het dat diëten vaak niet werkt?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Dieten werkt op zich prima. Als je het volhoudt tenminste! De meeste mensen haken na de eerste paar dagen al weer af. Een dieet heeft als doel om kilo’s te verliezen en als je het volhoud lukt dat wel, maar op langere termijn is het moeilijk vol te houden. Met welk dieet dan ook.

Dieten doe je meestal op wilskracht. Als je stopt met je dieet, verval je waarschijnlijk weer in je oude eetpatroon en kom je weer in gewicht aan. En dus werken diëten wel, maar niet op de lange termijn. Ik ben zelf zo ook wel eens 20 kilo afgevallen. Heerlijk, maar zodra je het los laat kom je dubbel zoveel aan. Het lukt ons dus vaak wel om in een korte periode gewicht te verliezen. Maar niet om ons nieuwe gewicht blijvend vast te houden. Het jaar erop proberen we dan gewoon een nieuw fantastisch dieet. Wat uiteindelijk hetzelfde resultaat heeft. We noemen dit ook wel het jojo-effect. Het jo-jo effect is erg frusterend, slecht voor je zelfbeeld en kan allerlei negatieve gevolgen hebben voor je lichaam en gezondheid.

Afvallen

Ben jij klaar om afscheid te nemen van jouw overtollige kilo’s en/of je obsessie met eten? Wil je op een gezonde, makkelijke en snelle manier bereiken dat je lekker in je vel zit? Wil je jouw streefgewicht voor eens en voor altijd behouden? Dan is de virtuele maagverkleining zeker iets voor jou! Het maakt niet uit of je maar een paar kilo wilt afvallen of een hele hoop. Jouw onderbewuste heeft een ideaal gewicht in gedachte voor jou en doormiddel van de virtuele maagverkleining ga jij dat gewicht zonder al te veel moeite behalen.

“Een hypnotische maagverkleining”

In het traject maken we contact met jouw onbewuste. Jouw onbewuste zorgt altijd voor jou, maar soms zijn er programma’s, overtuigingen of gewoonten geïnstalleerd die er voor zorgen dat je de doelen die je bewust en op wilskracht hebt geformuleerd, toch niet of heel moeizaam haalt. In deze therapie gaan jouw onbewuste processen meewerken om voor jou gezond gedrag te creëren en ga je onbewust op de meeste veilige en gezonde manier jouw doelen behalen.

Voor jouw onderbewuste maakt het niet uit of iets werkelijkheid is of niet. Denk maar eens een citroen. Als je jezelf voorstelt hoe jij die sappige zure citroen in je mond stopt, zul je ervaren dat jouw mond al sappen aanmaakt om die citroen te verteren, ook al denk je er alleen maar aan en is de citroen niet echt. Zo weet je ook bewust dat de operatie niet echt heeft plaatsgevonden. Maar jouw onderbewuste is zich erg bewust van de maagverkleining en zal daar ook meteen naar handelen. De effecten zul je direct ervaren.

Afvallen en je eetgewoonten veranderen in 5 sessies

Het hypnotische maagverkleining is een programma van 5 sessies. De 5 sessies worden verdeeld over ongeveer 4/6 maanden. Het programma wordt helemaal persoonlijk afgestemd voor jou. Dat is wat het programma zo effectief maakt. Het is helemaal persoonlijk afgestemd op jou.

Voorafgaand de eerste sessie krijg je een inschrijfformulier per e-mail. Als deze is ingevuld kunnen we de eerste sessie inplannen. Hier haal ik informatie uit die ik tijdens het programma kan gebruiken om tot een succes te maken voor jou.

Sessie 1 duurt zo’n 2,5 a 3 uur. In deze sessie wordt de maagverkleining al geïnstalleerd.

Sessie 2 duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en wordt binnen 2 weken, meestal 10 dagen na de eerste sessie, ingepland.

Sessie 3, 4 en 5 duren ook ongeveer 1 tot 1,5 uur en de tussenliggende periode wordt steeds langer naarmate het traject vordert. Na sessie 2 is het meestal 3 weken en daarna 4 weken na de voorgaande sessie. Als het goed gaat, kan tussen sessie 4 en 5 ook langere tijd worden afgesproken.

En nu afvallen!