Neem de regie over jouw koninkrijk in je tweede levensfase

 • Na 45 jaar gaan de meeste mensen nadenken over wat ze eigenlijk belangrijk vinden. Vaak zijn doelen behaald, maar wat dan? Soms ook zijn doelen juist niet behaald, maar met het ouder worden nemen kansen af of wordt de energie minder en komt de vraag op hoe dit nog vol te houden. 
 • Sommigen noemen deze fase ook wel eens de midlife crisis omdat verandering niet altijd makkelijk is voor de persoon zelf of diens omgeving moeite heeft met de veranderingen. Ik ervaar deze jaren echter als een mooie periode. In de loop van de jaren wordt je wijzer en dan is het goed om eens stil te staan bij wat je allemaal al hebt bereikt en wat je nog wilt bereiken aangezien je statistisch gezien misschien al wel zeker op de helft van het aantal jaren zit van wat er mogelijk nog komen gaat. En als er een echte crisis is omdat je bijvoorbeeld ontslagen en het gevoel hebt minder makkelijk een baan te vinden door je leeftijd is er nog meer noodzaak om even goed te reflecteren op hoe nu verder. 
 • Uiteraard is het voor iedereen anders, maar vanaf 42 jaar zie ik bij veel van mijn klanten de behoefte aan reflectie en soms drastisch andere keuzes. Dat komt omdat in de loop der jaren vaak veel is geleefd en opgebouwd zonder bewuste keuze. De tweede levenshelft zie ik de behoefte ontstaan om bewust te kiezen. Is dat wat voorheen zo belangrijk leek, nog wel zo belangrijk? En wat dan wel? Voor deze groep mensen is mijn vitaliteitsprogramma zeer geschikt. Lees hier meer over dit programma. Dit is een speciaal traject wat ik heb ontwikkeld om hier eens goed bij stil te staan en je antwoorden te formuleren. 
 • Na het vitaliteitsprogramma heb jij je antwoorden en weet jij wat jou energie geeft, wat je belangrijk vind en hoe je vanaf nu in het leven wilt staan. 
 • Je leert jouw talenten zodanig te sturen dat ze jou dienen, je beperkende overtuigingen oplossen. Na afloop heb je je levensmissie helder verwoord, zeg je Ja tegen je levensmissie en jij in beeld hebt welke acties op korte en langere termijn belangrijk is zijn. 
 • Het doel na afloop van het traject:
  • Je hebt je huidige belemmeringen onder ogen gezien en vervangen door een werkende strategie
  • Je staat sterk in jouw innerlijke koninkrijk 
  • Je regeert over je eigen talenten 
  • De eerste stappen in het waarmaken van jouw missie zijn gezet.

Jouw reis, mijn specialiteit

Tijdens het vitaliteitsprogramma krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Is dat zelfvertrouwen? Wil je een keuze maken? En ondertussen ook nog je allergie aanpakken? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag. 

Praktisch
Het vitaliteitsprogramma begint met een gratis intake. Tijdens de intake wordt een afspraak wordt gemaakt over de data.

Als je besluit het te gaan doen krijg je meteen een aantal vragen mee die je thuis schriftelijk kunt beantwoorden over je leven tot nu toe. Dan start het proces al, want je noteert een aantal belangrijke gebeurtenissen. Je reflecteert op de tijd die die geweest is. Daar heb je van geleerd, misschien is er pijn geweest en ongetwijfeld wil je ook iets veranderen. 

Je kijkt terug naar je leven tot nu toe. We staan stil bij pijnpunten, maar ook bij zaken waar je trots op bent. Wat heb je al gezaaid tot nu toe? Door stil te staan bij wat je belangrijk vindt, hoe je zaken ervaart en waar je blij van wordt, krijg je steeds meer zicht op wie je bent, wat je talenten zijn, wat je levensmissie is en en wat je te doen hebt in dit leven. 

Ik sta tijdens de reis geheel aan jouw zijde terwijl jij deze prachtige wonderbaarlijke reis maakt. 

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie? Stuur me een persoonlijk bericht en geef even aan hoe en wanneer ik je het beste kan bereiken en dan neem ik contact met je op.