zon

Op zoek naar je droombaan?

Ben je tevreden met wat je doet? Ga je met plezier naar je werk? Hoe zinvol ervaar je jouw baan?

Loopbaanbegeleiding bij TalentWijs is voor medewerkers die op een kruispunt staan in hun loopbaan en begeleiding willen bij het vinden van een nieuw perspectief. Na loopbaanbegeleiding bij Talentwijs weet jij wat je wil en heb je een gedegen actieplan hoe jij dat gaat bereiken.

WERKWIJZE Loopbaancoaching

In het loopbaantraject zijn drie fasen te onderscheiden:

A      Het loopbaanoriëntatie-traject

B      Aanvullende training en begeleiding

C      Baanverwerving

De eerste fase bestaat uit zes gesprekken waarin inzicht ontstaat in wat uw persoonlijke thema’s, kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook wordt hierin de verbinding gelegd naar de huidige vraagstelling en de loopbaansituatie. Wat wil ik veranderen? Waar loop ik werkelijk warm voor? Welke kwaliteiten wil  ik in de toekomst gaan ontwikkelen? Hoe denk ik dat het beste te kunnen doen, op korte en lange termijn. Welke opleiding, c.q. werkervaring heb ik nodig om het nieuwe perspectief te realiseren?

In de gesprekken wordt er zowel met inventariserende als creatieve opdrachten gewerkt. Veel opdrachten zijn maatwerk. Van elk gesprek maak je een kort verslag. Aan het eind van het traject stel je je eigen actieplan op en presenteer je dit, indien relevant, aan de organisatie.

Afhankelijk van de uitkomst van het loopbaanoriëntatie-traject kan gekozen worden voor vervolgsessies. Het kan nodig zijn extra aandacht te besteden aan coaching en visie-ontwikkeling, eventueel werken aan de persoonlijke presentatie of ondersteuning bij het opzetten van netwerkactiviteiten.

Online Loopbaancoaching

Wil jij gebruik maken van de kennis van een loopbaancoach maar heb je weinig tijd? Maak dan gebruik van Online Loopbaancoaching van TalentWijs. Geen reistijd, geen file, niet door de regen, maar wel vanaf de door jouw gekozen locatie optimale aandacht.

Het kennismakingsgesprek is gratis. Daarna beslis je zelf of je door gaat of niet. Schroom niet en zet nu de eerste stap door het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Het leven is kort, dus wacht niet te lang om er het beste van te maken

 

Contact

Mail naar info@talentwijs.com of bel 0626148849