Talentwijs

laat talent stromen

 
  

Miranda van der Endt

TalentWijs


Loopbaancoaching, outplacement en reintegratieLoopbaanadvies


Na een loopbaanbegeleidingstraject weet je welke talenten je inzet, hoe je je manifesteert en hoe zo sturing kan geven aan je leven en werk dat je meer plezier ervaart. Je maakt meer gebruik van je talenten, wordt effectiever en doelgerichter.

Als je een werkgever hebt wordt je bovendien waardevoller voor de organisatie waarvoor je werkt. Om deze reden betalen veel werkgevers een traject bij TalentWijs.

Wil je meer weten over de loopbaanbegeleidingstrajecten van TalentWijs, klik dan hier.


Outplacement


Een loopbaanadviestraject van TalentWijs gevolgd door doelgericht outplacement geeft snel resultaat. Het eerste deel geeft inzicht in wie je bent en wat je wilt en geeft zelfvertrouwen. Vervolgens wordt je ondersteund met inzichten en technieken hoe je doel te bereiken. Wil je meer weten over Outplacement bij TalentWijs, klik dan hier.


Talentencoach


TalentWijs is gecertificeerd om te coachen met het Talentenspel, ontwikkeld door Willem Glaudemans.Over dit spel kun je meer lezen op www.talentenspel.nl

Het talentenspel is een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus. Het boort je diepe wijsheid aan, integreert je talenten en geeft uitzicht op je persoonlijke levensmissie. Wilt je meer weten over de talentencoaching met het talentenspel van Talentwijs, klik dan hier.


Eenmalig loopbaanadvies


Wil je geen traject, maar denk je dat je wel wat nieuwe inspiratie of inzichten kan gebruiken om weer verder te kunnen? Maak dan een afspraak voor een eenmalig loopbaanadviesgesprek. Soms kan een klein zetje genoeg zijn om weer eens anders je situatie te bezien en keuzes te maken.


TalentWijs helpt je ten alle tijden vanuit een warme betrokkenheid en maakt gebruik van een ruime kennis van de markt. 

Je gaat hierbij op zoek naar je (verborgen) talenten en desgewenst naar de baan die bij je past.


Jong Talent


Dit is het talentenspel voor jongeren van 11 tot 19 jaar. Het traject start met een intake met het kind en de ouders waarna de eerste sessie met Jong Talent kan plaatsvinden. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Na twee weken vindt de tweede sessie plaats. Tot slot worden de inzichten uit het traject weer gedeeld met de ouders in een afrondend gesprek.


In dit traject leert de jongere niet alleen zijn talenten kennen, maar wordt zich ook bewust van belemmeringen en thema’s die zijn prestaties beinvloeden. Aan het eind van het traject formuleert de jongere zijn droomwens waarna hij in overleg met zijn ouders gemakkelijker beslissingen kan nemen die bij hem of haar passen.

 

Miranda van der Endt


Bestuurssecretaris landelijke organisatie in de gezondheidszorg:


Najaar 2011 heb ik bij Miranda het talentenspel gedaan: een voor mij nieuwe benadering waarin intuïtie een belangrijke rol speelt. Het was een bijzonder vruchtbaar traject, zowel door de methodiek zelf als door de wijze waarop Miranda daar invulling aan geeft. In 3 of 4 individuele sessies van 2 á 3 uur ontdek je op het meest wezenlijke niveau waar je talenten liggen, met welke belemmeringen je worstelt en over welke hulpbronnen je beschikt: je reinste empowerment!

Ik was en ben er erg blij mee, het werkt nog steeds door. Ik kan het aanraden aan iedereen die zich wil bezinnen op de richting en focus van zijn/haar werkende leven in de breedste zin van het woord.”


februari 2013