Talentwijs

laat talent stromen

 
  

Miranda van der Endt

Dagworkshop

met het Talentenspel


Deze workshop maakt je in kort tijdbestek bewust van je talenten en hoe je ze voor jezelf -bv. in je werk, of voor je relaties of familie- kan inzetten. Dit werkt verhelderend bij levensvragen en te maken keuzes.

Ook krijg je inzicht in je levensmissie, in dat wat alleen bij jou hoort en wat jou inspireert. Je krijgt inzicht in wat jouw levenspad en bestemming is. Je leven wordt hierdoor betekenisvoller en levendiger.

De introduktieworkshop is een verkorte versie van de tweedaagse workshop Ontdek je levensmissie.


Werkwijze

Er wordt gewerkt met het Talentenspel van Willem Glaudemans waarvoor TalentWijs gecertificeerd is.

In de ochtend wordt gekeken naar de functies die onze talenten vervullen. Je lost innerlijke conflicten op, laat ze relaties aangaan, en je krijgt helderheid over hoe ze geïntegreerd zijn in te zetten in je leven. Het eerste deel wordt gespeeld m.b.v. visualisatie en (innerlijke) dialoog.

Het tweede deel geeft aan de hand van de metafoor van de levensboom een duiding van je persoonlijke blauwdruk. Het spel laat jouw intuïtie spreken en koppelt die aan oeroude wijsheidstradities. Het leidt tot een integratie van talenten en een concrete formulering van de eigen levensmissie.


Praktische informatie

  1. -De kosten van de workshop bedragen 125,- euro per persoon inclusief koffie en thee.

  2. -Voor particulieren is het bedrag inclusief BTW, voor ondernemers, exclusief BTW.

  3. -De workshop is van 9.30 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 9.00 uur.


Aanmelding

Voor deelname aan de workshop gelieve uw volledige naam en adres te mailen naar info@talentwijs.com onder vermelding van de naam van de workshop.


Informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Miranda van der Endt, 06 25148849 of info@talentwijs.com

 

Meer weten over het Talentenspel? Kijk op www.talentenspel.nl

Reacties van deelnemers:

 


Warm, open, integer, helder, concreet en  met humor.


“Wat ik erg leuk vond om te ontdekken is hoe ik de dingen tot nu toe gedaan heb, met welke talenten oftewel aspecten ik dat deed. En nog leuker vond ik het de afgelopen week om te ontdekken hoe het geheel  van de talenten/aspecten in die boom/mijn bewustzijn samenwerken op  verschillende momenten. Dat is heel belangrijk nu omdat het mij helpt  bij het maken van keuzes hoe nu verder. Ik was hierin de laatste  jaren altijd behoorlijk ambivalent, niet wetend waar nou mijn  prioriteiten lagen.”