Talentwijs

laat talent stromen

 
  

Miranda van der Endt

 

Ontdek je LevensmissieEr zijn diverse mogelijkheden om in groepsverband op zoek te gaan naar je talenten en je levensmissie.


Dagworkshop

De dagworkshop is een verkorte versie van de tweedaagse training. Er wordt gewerkt met twee borden van het talentenspel, het wereldbord en de levensboom. Het gehele proces komt aan de orde, maar er is minder ruimte voor verdieping en  uitdieping van persoonllijke kwesties die aan de oppervlakte komen doordat het spel je intuitie en onbewuste processen wakker maakt. Daar kun je thuis en na afloop zelf verder mee aan de slag.


Tweedaagse

De eerste dag staat vooral in het teken van het (her)ontdekken van je talenten en hoe jij met je talenten omgaat. Er is ruimte voor en begeleiding bij ieders persoonlijke proces.


De tweede dag gaan we naar het tweede spelbord, de levensboom, waardoor de blauwdruk van jouw missie zichtbaar wordt. Ook wordt duidelijk hoe je je talenten kunt inzetten om deze missie ook daadwerkelijk te gaan leven.


Vijfdaagse

In de vijfdaagse zit dezelfde inhoud als bij de tweedaagse, maar er wordt een verdieping gegeven aan het proces van de tweedaagse door 3 vervolgborden (het piramidebord, de flower of life en het godsbord). We besteden aan ieder bord een dag. Een prachtige verdiepende ervaring om je ware essentie te beleven.


Praktische informatie

De dagen vinden plaats van 10 tot 17.00. Inloop vanaf half 10. Maximaal 10 deelnemers. Met kleinere groepen worden andere afspraken gemaakt en andere tarieven gehanteerd.  Uiteraard is het ook mogelijk om individuele begeleiding af te spreken.


De workshops vinden plaats in Uitgeest.

Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Miranda van der Endt, telefoon 06 25148849 of info@talentwijs.com.Meer informatie over het spel is te vinden op de site van de verening voor talentencoaches www.talentenspel.nl en op deze site bij de link naar talentencoaching.