Talentwijs

laat talent stromen

 
  

Miranda van der Endt

Workshop Leiderschap en TalentenspelDeze workshop is door TalentWijs speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en P&Oers.


Vanuit de veronderstelling dat je pas effectief bent als je kan werken met je eigen unieke talenten en met je hart wordt eerst gekeken naar je eigen unieke talenten om vervolgens te bezien hoe je die kunt inzetten in je werk en voor je organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Talentenspel.


Het is een miniworkshop waarbij u uw talenten ontmoet en ontdekt wat ze voor u betekenen. Voor wie het Talentenspel nog nooit eerder gedaan heeft is dit een leuke eerste kennismaking. Wie het Talentspel wel eerder gespeeld heeft kan in deze workshop zijn of haar inzichten verder verdiepen.


Vragen die centraal staan in de workshop zijn:

  1. -Wat zijn mijn talenten?

  2. -Gebruik ik al mijn talenten?

  3. -Welke talenten gebruik ik voor mijn werk?

  4. -Wat zou ik willen veranderen?


Als u na deze workshop verder wilt gaan kunt u een meerdaagse workshop of het managementdevelopmentprogramma volgen. Ook is een individuele sessie mogelijk.


Programma:

Ontvangst met thee en koffie van 9.30 tot 10.00.

Start workshop om 10.00 uur.

Afsluiting workshop om 13.00 uur.

Aansluitend gelegenheid tot netwerken


Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar mvanderendt@talentwijs.com. Vervolgens wordt met u contact opgenomen voor nadere informatie.


Deze workshop kan op verzoek ook binnen uw bedrijf worden aangeboden.Klik hier om terug te gaan naar workshops en trainingen.