Talentwijs

loopbaancoach

 
  

Miranda van der Endt

Loopbaancoach


Laat talent stromen


VOOR WIE BESTEMD?


Loopbaanbegeleiding is voor medewerkers met een aantal jaren ervaring, die op een kruispunt staan in hun loopbaan en begeleiding willen bij het vinden van een nieuw (loopbaan-)perspectief. Vragen die hen bezig houden zijn: Wat wil ik nu echt? Welke nieuwe functie en /of organisatie past het best bij mij? Hoe kan ik mijn ideeën realiseren?WERKWIJZE Loopbaancoaching


In het loopbaantraject zijn drie fasen te onderscheiden:


A      Het loopbaanoriëntatie-traject 


B      Aanvullende training en begeleiding

        

C      Baanverwerving 


De eerste fase bestaat uit zes gesprekken waarin inzicht ontstaat in wat uw persoonlijke thema’s, kwaliteiten en valkuilen zijn. Ook wordt hierin de verbinding gelegd naar de huidige vraagstelling en de loopbaansituatie. Wat wil ik veranderen? Waar loop ik werkelijk warm voor? Welke kwaliteiten wil  ik in de toekomst gaan ontwikkelen? Hoe denk ik dat het beste te kunnen doen, op korte en lange termijn. Welke opleiding, c.q. werkervaring heb ik nodig om het nieuwe perspectief te realiseren?


In de gesprekken wordt er zowel met inventariserende als creatieve opdrachten gewerkt. Veel opdrachten zijn maatwerk. Van elk gesprek maak je een kort verslag. Aan het eind van het traject stel je je eigen actieplan op en presenteer je dit, indien relevant, aan de organisatie.


Afhankelijk van de uitkomst van het loopbaanoriëntatie-traject kan gekozen worden voor vervolgsessies. Het kan nodig zijn extra aandacht te besteden aan coaching en visie-ontwikkeling, eventueel werken aan de persoonlijke presentatie of ondersteuning bij het opzetten van netwerkactiviteiten.

Loopbaanbegeleiding

Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.


mail: info@talentwijs.com

telefoon: 06 25148849

 

Klanten over de werkwijze:“Alle onderwerpen waren relevant. Ik heb echt het gevoel dat ik hier verder mee kan.”


“Open, eerlijk en duidelijk. Prettige sfeer.”


“Open en vertrouwde sfeer. Respectvol.”


“Niets was teveel. Was helemaal goed.”