Talentwijs

talentencoach met Talentenspel

 
  

Miranda van der Endt

Talentenspel


Laat talent stromen.Wat is het Talentenspel?


Iedereen wordt geboren met eigen persoonlijke kwaliteiten. In de fase waarin de mens zijn persoonlijkheid ontwikkelt maakt hij gebruik van die persoonlijke talenten. Tegelijkertijd wordt hij echter beïnvloed door opvoeding en sociale omgeving, en door keuzes voor een opleiding, een beroep, een levenspartner, etc. In dat proces krijgen sommige talenten de ruimte, ze worden sterk ontwikkeld, terwijl andere talenten een ondergeschikte rol spelen, niet (langer) herkend worden of genegeerd worden. Toch zijn die talenten er wel, en niet zonder reden. Ze vormen de blauwdruk van de levensmissie die ieder mens heeft.

 

Het Talentenspel geeft inzicht in de oorspronkelijke persoonlijke talenten, en in de mate waarin die talenten echt worden gezien en aandacht krijgen. Alleen zo werken ze optimaal samen en dragen ze bij aan het vervullen van de levensmissie. Het effect is dat je zelf de leiding neemt over je talenten en je leven.

 

Het talentenspel is voor mensen die een onbevangen en diepgaand inzicht willen krijgen in hun persoonlijke talenten, en die de vrijheid willen ervaren om vanuit hun werkelijke kern te leven. Tegen die achtergrond zijn ook antwoorden mogelijk op specifieke vragen.

 


Individuele sessies met het Talentenspel


Het talentenspel wordt gespeeld in minimaal 2 sessies van 2 tot 3 uur.

De eerste sessie wordt kennis gemaakt met de talenten en wordt duidelijk hoe u hier sturing aan geeft.

De laatste sessie worden de talenten geplaatst op de levensboom waarbij u ziet welke talenten u gebruikt voor de buitenwereld, welke voor u zelf en welke u iets duidelijk maken over  uw levensmissie.

Na afloop van iedere sessie met het talentenspel maakt u zelf een verslag van de sessie zodat de processen nogmaals bewust in u hoofd kunnen worden beleefd waardoor het proces zich verdiept.


Na het spelen van het Talentenspel is het mogelijk om na een half jaar een talenten-checkup te doen waardoor het proces zich verder kan verdiepen.Workshops met het Talentenspel


Het talentenspel kan ook groepsgewijs worden gespeeld.   Klik hier voor meer informatie over de workshops.Interesse in een individueel traject of een workshop?


Bel gerust voor een afspraak of eerste vrijblijvende kennismaking via 06 25148849 of mail naar info@talentwijs.com.

 

Meer weten over het Talentenspel? Kijk op www.talentenspel.nl

of maak een afspraak voor een gratis kennismaking bij TalentWijs.


Reacties van klanten:

 


“Mijn levensboom is nu op orde zodat het leven kan stromen!

Miranda begeleidt op een heldere en duidelijke manier en hielp mij om het eenvoudig te houden.”“De eerste sessie vond ik heel mooi omdat er zoveel los kwam. Ik denk dat ik nog wel een keer behoefte heb om op deze manier te ontdekken of er nog meer zit dat zoveel emoties oproept waarna er de verlossende bevrijding volgt op dat punt. Fijn dat het zo goed begeleid is.“