Talentwijs

coach jong talent

 
  

Miranda van der Endt

Jong TalentHet talentenspel voor kinderen van 11 tot 19


Jong Talent helpt kinderen zich bewust te worden van zichzelf en keuzes te maken die passen bij hun leeftijd.


Als een kindje wordt geboren is het volmaakt. Hij is precies wat het hoort te zijn. Maar hier worden ook de verschillen meteen zichtbaar. De ene komt ter wereld en brengt meteen zorgen mee voor de ouders omdat het te vroeg of te laat geboren is, niet huilt, blijft huilen of op een andere manier bijzonder is. Een ander brengt iedereen in een roze wolk en is volmaakt tevreden. Meteen zijn er verschillen. En toch als we opgroeien vinden we het vaak moeilijk als we ons bewust worden van die unieke kwaliteiten die een ander niet heeft. Jong Talent helpt je kwaliteiten en talenten onder ogen te zien, te accepteren en geeft richting voor de toekomst.Jong Talent voor kinderen


Weet jij wat je kwaliteiten zijn?

Het spel jong Talent helpt je keuzes te maken bij wat jij belangrijk vindt en om te ontdekken wie je bent en wat je wilt.


Dit gebeurt spelenderwijs met twee spelborden en tientallen talentenkaartjes. Samen met een coach die daarvoor is opgeleid, ontdek je jouw kwaliteiten. De coach laat je jouw talentenkaartjes kiezen om samen met jou je levensweg te bewandelen. Zonodig worden andere kaartjes ingezet om nog meer helderheid te krijgen over wat je raakt en wat je bezig houdt.


Laat je verassen door de geheel eigen formule van Talentwijs als eerste aanzet om je leven te veranderen en dromen te verwezenlijken.


Data worden in onderling overleg afgestemd

Opgeven bij Miranda van der Endt via info@talentwijs.com